Warta pausahaan

  • Kit Anyar Ngaluncurkeun!Rekombinan Faktor C Fluorometric Assay!

    Kit Anyar Ngaluncurkeun!Rekombinan Faktor C Fluorometric Assay!

    Recombinant Factor C (rFC) assay mangrupikeun metode anu seueur dianggo pikeun ngadeteksi éndotoksin baktéri, ogé katelah lipopolysaccharides (LPS), Endotoksin mangrupikeun komponén mémbran luar baktéri Gram-négatip anu tiasa nyababkeun réspon radang anu kuat dina sato, kalebet manusa. .The rFC assa...
    Maca deui
  • "Marine Enterprise Day" Bioendo ngaluncurkeun produk anyar

    "Marine Enterprise Day" Bioendo ngaluncurkeun produk anyar

    Dina 24 Méi, "Poé Perusahaan Kelautan" Bioendo ngaluncurkeun produk anyar sareng nandatanganan kontrak suksés lengkep!Ieu dinten anu béda-béda, di handapeun saksi Biro Pengembangan Samudra Xiamen, Pusat Panaliti Samudra Kidul Xiamen, Kolej Médis Xiamen, pamimpin Xiamen Phar ...
    Maca deui
  • Kit tés Diagnosis klinis nampi sertifikasi CE

    Kit tés Diagnosis klinis nampi sertifikasi CE

    (1-3)-β-D-Glucan Detection Kit (Metode Kromogenik Kinétik) dikembangkeun ku Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. parantos nampi sertifikasi CE EU Dina April 2022, deteksi (1-3) -β-D-Glucan Kit (Metode Kromogenik Kinétik) dikembangkeun ku Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd. parantos nampi sertipikat CE EU ...
    Maca deui
  • Peluncuran Produk Anyar "kit uji endotoksin kromogenik mikro kinétik"

    Peluncuran Produk Anyar "kit uji endotoksin kromogenik mikro kinétik"

    Produk anyar ngaluncurkeun "kit uji endotoksin kromogenik mikro kinétik" Perusahaan kami (Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd) pikeun ngajagi sumber daya Tachypleus tridentatus, nyumponan paménta konsumén urang pikeun deteksi endotoxin, sareng salajengna ningkatkeun l ...
    Maca deui
  • Wilujeng lebaran!Wilujeng taun énggal!

    Wilujeng lebaran!Wilujeng taun énggal!

    Wilujeng Libur & Wilujeng Taun Anyar!Kahayang di 2019, urang bakal gaduh Pangwangunan anu saé!Ti 1978 dugi ka 2019, 40 Taun.Salam Bioendo - Produsen Endotoksin Assay Lysate profésional!Uji Endotoksin Kualitatif & Uji Endotoksin Kuantitatif!
    Maca deui
  • Chromogenic TAL Assay EC64405

    Chromogenic TAL Assay EC64405

    Réagen TAL, nyaéta lysate amebocyte lyophilized diekstrak tina getih biru yuyu pantai (Limulus polyphemus atanapi Tachypleus tridentatus), sok dianggo pikeun uji éndotoksin baktéri.Di Xieman Bioendo Technology Co., Ltd., kami produsén kit pikeun ngalakukeun chromogeni titik-tungtung ...
    Maca deui
  • Bioendo bakal ngantosan anjeun di W4G78 di CPhI China 2019

    Bioendo bakal ngantosan anjeun di W4G78 di CPhI China 2019

    Komunitas CPhI diwangun ku sadaya fungsi padamelan sapanjang ranté suplai farmasi.Rébuan pabrik tina tautan anu béda tina ranté suplai farmasi bakal hadir dina CPhI anu bakal dilaksanakeun di Shanghai, Cina ti 18 Juni dugi ka 20 Juni 2019. Bioendo mangrupikeun deteksi endotoxin sareng bet ...
    Maca deui
  • 2019 Rusia, Moscow, Alat Laboratorium & Témbongkeun Réagen Kimia

    2019 Rusia, Moscow, Alat Laboratorium & Témbongkeun Réagen Kimia

    Rusia, Moskow, Pusat Pameran Crocus Pameran Internasional ka-17 pikeun alat laboratorium sareng réagen kimia April 23–26, 2019. Nomer Booth: A614, Xiamen Bioendo Technology Co., Ltd Kusabab 1978, Bioendo salaku pabrik pikeun nyayogikeun réagen TAL, Produk kami nuturkeun Cina Pharmacopeia/UPS/EP/...
    Maca deui
  • Cina Association of Expo Praktek klinis

    Cina Association of Expo Praktek klinis

    2019 CACLP (ie The 16th China Association of Clinical Laboratory Practice Expo) bakal diayakeun di Nanchang Greenland International Expo Center salami 21 sareng 24 Maret.Xiamen Bioendo Technology CO., Ltd. bakal hadir dina Expo kalayan produk sapertos Lyophilized Amebocyte Lysate pikeun éndotoksin d ...
    Maca deui
  • Bioendo dina ArabLAB 2019 Expo

    Bioendo dina ArabLAB 2019 Expo

    Xiamen Bioendo Technology Co.,Ltd Produk sasuai jeung standar USP, EP, JP Didaptarkeun di CFDA saprak 1978 Cina Nasional Referensi Standar kualitas réagen ngawengku béta-glucan inhibitor dina formulasi, anu sagala éndotoksin husus gél Clot réagen sensitipitas 0.015-2.0EU / ml ...
    Maca deui
  • Bioendo Ngahadiran Analytica Anacon India & India Lab Expo

    Bioendo Ngahadiran Analytica Anacon India & India Lab Expo

    Urang dihadiran Analytica Anacon India & India Lab Expo, September 6-8, 2018.Exhibition Center di Hyderabad, India.Jumlah paméran urang éta H44.Xiamen Bioendo Téhnologi Co., Ltd |Diropéa: Sep 03, 2018 Kami nunjukkeun kit assay endotoxin kisaran, kalebet réagen Gél Clot TAL, Turbidimetr Kinétik ...
    Maca deui
  • Bioendo Ngahadiran In-PHARMA JAPAN, 27-29 Juni 2018

    Bioendo Ngahadiran In-PHARMA JAPAN, 27-29 Juni 2018

    Bioendo ngahadiran In-PHARMA JAPAN, 27-29 Juni 2018 Kami ngahadiran In-PHARMA Jepang, 27-29 Juni 2018, di Tokyo Big Sight, Jepang.Jumlah paméran urang éta E44-23.Inpormasi rinci ngeunaan acara: In-PHARMA 2018 Tokyo Big Sight, Jepang Tanggal: 27-29 Juni 2018
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Ninggalkeun Pesen anjeun